Fájl:HUN-2015-Budapest-Hungarian Parliament (Budapest) 2015-01 crop.jpg

A Múltunk wikiből
Eredeti fájl(6 527 × 4 685 képpont, fájlméret: 19,94 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Ez a fájl a Wikimedia Commons megosztott tárhelyről származik, és más projektek is használhatják. A fájl ottani leírólapjának másolata alább látható.

Összefoglaló

Leírás
Dátum ~4:30pm
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Godot13
Így nevezd meg
(a licenc megköveteli)
Andrew Shiva / Wikipedia / CC BY-SA 4.0
Andrew Shiva / Wikipedia
Fényképező elhelyezkedése47° 30′ 27,01″ É, 19° 02′ 23,18″ K Kartographer map based on OpenStreetMap.További képek erről a helyről: OpenStreetMap - Google Földinfo
Fényképező modell Mamiya 645DF+
Mód Automata
Záridő 1/250
Rekesz f/11
ISO érték 100
Objektív Schneider LS 55mm f/2.8
Film típus Credo 80

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.

© A fájl szerzői jogainak tulajdonosa, Andrew Shiva engedélyezi a mű bármilyen céllal történő használatát azzal a feltétellel, hogy a szerzői jog tulajdonosa megfelelően fel van tüntetve. Az újraterjesztés, származékos művek, kereskedelmi és bármilyen egyéb célú használat megengedett.
Így nevezd meg: Use or reproduction of this image outside of Wikipedia must give the original photographer (Andrew Shiva) credit. Although not required, it would be appreciated if a message was left here indicating where this image was being used.

SemiPD-icon.svg

Hungary

Ez a származtatott mű az Szjt. 68. § (1) hatálya alá tartozik, ami szerint „a szabadban, nyilvános helyen, állandó jelleggel felállított képzőművészeti, építészeti és iparművészeti alkotás látképe a szerző hozzájárulása és díjazás nélkül elkészíthető és felhasználható.”

Megjegyzés: A szjt. 67. § (5) alapján képzőművészeti, fotóművészeti és iparművészeti alkotások felhasználására nem alkalmazható a 34. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezés, miszerint a mű részletét - az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben és az eredetihez híven - a forrás, valamint az ott megjelölt szerző megnevezésével bárki idézheti.

A szjt. 67. § (3) alapján a szerző nevét abban az esetben ha a látképen egy meghatározott képzőművészeti, építészeti, iparművészeti vagy ipari tervezőművészeti alkotás, vagy műszaki létesítmény bemutatása szerepel fel kell tüntetni akkor is, ha a felhasználás tudományos ismeretterjesztő előadás, illetőleg iskolai oktatás céljára [33. § (4)] történik.

Lásd a COM:CRT/Hungary#Freedom of panorama lapot további információkért.

English | Magyar | +/−
image extraction process Ez a fájl kivágás egy másik képből: HUN-2015-Budapest-Hungarian Parliament (Budapest) 2015-01.jpg
original file

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2015. szeptember 22., 20:06
Hiba a bélyegkép létrehozásakor: Érvénytelen bélyegkép paraméterek
6 527 × 4 685 (19,94 MB)EpicgeniusFile:HUN-2015-Budapest-Hungarian Parliament (Budapest) 2015-01.jpg cropped 22 % horizontally using CropTool with precise mode.

Metaadatok