Fájl:HUN Nógrád COA.jpg

A Múltunk wikiből
Eredeti fájl(2 000 × 1 814 képpont, fájlméret: 343 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Ez a fájl a Wikimedia Commons megosztott tárhelyről származik, és más projektek is használhatják. A fájl ottani leírólapjának másolata alább látható.

Leírás

Coat of arms of Nógrád, Hungary

Dátum
Forrás hu:Fájl:Nogradcimere.jpg
Szerző hu:Folcrum
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
PD-icon.svg
Ez a kép egy magyar település hivatalos címerét vagy zászlóját ábrázolja. A címer és a zászló közkincs, mert a magyar szerzői jogi törvény (1999. évi LXXVI. törvény) 1.§ (4) szerint „a jogszabályok, az állami irányítás egyéb jogi eszközei, a bírósági vagy hatósági határozatok, a hatósági vagy más hivatalos közlemények és az ügyiratok, valamint a jogszabállyal kötelezővé tett szabványok és más hasonló rendelkezések” nem tartoznak a törvény hatálya alá, így a településcímerek és -zászlók sem, mert önkormányzati rendelet határozza meg őket.

Figyelem: Bár a településcímerek és -zászlók nem állnak szerzői jogi védelem alatt, más jogszabályok még korlátozhatják a használatukat.


Deutsch | English | Magyar | +/−

Flag of Hungary.svg

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. június 22., 20:21Bélyegkép a 2011. június 22., 20:21-kori változatról2 000 × 1 814 (343 KB)Dencey~commonswikihttp://www.nemzetijelkepek.hu/onkormanyzat-nograd.shtml

Az alábbi lap hivatkozik erre a fájlra: