Fájl:Louis Ier le Pieux ou le Débonnaire.jpg

A Múltunk wikiből
Eredeti fájl(442 × 632 képpont, fájlméret: 75 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Ez a fájl a Wikimedia Commons megosztott tárhelyről származik, és más projektek is használhatják. A fájl ottani leírólapjának másolata alább látható.

Louis Ier le Pieux ou le Débonnaire Bibliothèque Nationale de France

Ez egy kétdimenziós, közkincs mű hű fényképe. Maga a mű a következő okból számít közkincsnek:
Public domain

Ez a mű közkincs abban az országában ahol elkészítették és minden olyan további államban, ahol a szerzői jogi védelmi idő a szerző élete plusz 100 év vagy kevesebb.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.

A Wikimédia Alapítvány hivatalos álláspontja szerint „kétdimenziós közkincs művek hű reprodukciói közkincsnek számítanak”.
Ez a fénykép ezért szintén közkincsnek számít. Más jogrendszerekben ennek a műnek az újrafelhasználása korlátozott lehet; lásd a Commons:Reuse of PD-Art photographs lapot a részletekért.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2005. augusztus 20., 20:01Bélyegkép a 2005. augusztus 20., 20:01-kori változatról442 × 632 (75 KB)PetrusbarbygereLouis Ier le Pieux ou le Débonnaire Source: Bibliothèque Nationale de france {{PD-art}} Category:French monarchs\

Az alábbi lap hivatkozik erre a fájlra: