Fájl:Mihály Károlyi.jpg

A Múltunk wikiből
Mihály_Károlyi.jpg(153 × 207 képpont, fájlméret: 17 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Ez a fájl a Wikimedia Commons megosztott tárhelyről származik, és más projektek is használhatják. A fájl ottani leírólapjának másolata alább látható.

Összefoglaló

Leírás

Mihály Károlyi

Dátum
Forrás hu:Kép:Karolyi.jpg
Szerző Ismeretlen
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

This image was created in Hungary and is now in the public domain because its term of copyright has expired. According to Hungarian copyright law, photographs which do not enjoy copyright protection as scientific or artistic works enter the public domain after 15 years counted from the end of the calendar year in which they were first published.

Pendragon innen: wikipedia, e mű szerzője a művét az alábbi licenc alatt teszi közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
Így nevezd meg: Pendragon
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. február 6., 17:07Bélyegkép a 2008. február 6., 17:07-kori változatról153 × 207 (17 KB)Feloidea~commonswiki{{Information |Description=Mihály Károlyi statue in Budapest (artist:Varga Imre, 1975) |Source=hu:Karolyi.jpg |Date= |Author=hu:User:Pendragon |Permission=This image is copyrighted. The copyright holder allows anyone to use it for any purpose. |

Az alábbi lap hivatkozik erre a fájlra:

Metaadatok